Hypotheekrente blijven dalen en dat is zeer gunstig

De hypotheekrente is de afgelopen weken gedaald en staat nu op het laagste niveau in maanden. Dit is geweldig nieuws voor huizenkopers en herfinanciers, want het betekent dat je een zeer lage rente op je hypotheek kunt krijgen.

Natuurlijk is dit alleen gunstig als je in aanmerking komt voor een hypotheek. Als je een goede kredietwaardigheid en een solide inkomen hebt, zou je geen probleem moeten hebben om goedgekeurd te worden. Als je echter een slecht krediet hebt of zelfstandig ondernemer bent, kun je het moeilijker krijgen.

Toch is het de moeite waard om rond te kijken voor welke tarieven je in aanmerking komt. Met deze lage rente is het een geweldige tijd om een huis te kopen of te herfinancieren.

De hypotheekrente is de afgelopen week verder gedaald en heeft een van de laagste niveaus in maanden bereikt. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die een huis wil kopen of zijn bestaande hypotheek wil herfinancieren.

De rente op hypotheken met een vaste looptijd van 30 jaar is nu gemiddeld ongeveer 3,75%, tegen 4,05% vorige week. Dit is het laagste niveau sinds januari van dit jaar en een stuk lager dan de 4,5% die nog maar een paar maanden geleden gebruikelijk was.

De 15-jaars vaste hypotheekrente is ook gedaald en ligt nu gemiddeld rond de 3,25%. Ook dit is een nieuw dieptepunt voor het jaar en aanzienlijk lager dan de 3,75% tarieven van nog maar een paar weken geleden.

5/1 aanpasbare rentehypotheken (ARM’s) zijn ook gedaald en liggen nu gemiddeld rond de 3,00%. Dit is een zeer aantrekkelijk tarief voor leners die op zoek zijn naar wat meer flexibiliteit met hun hypotheekbetalingen.

Over het geheel genomen zijn de hypotheekrentes op een van de laagste niveaus die we in lange tijd hebben gezien. Als je in de markt bent voor een nieuw huis of je bestaande hypotheek wilt herfinancieren, dan is dit een geweldige tijd om dat te doen.

Het is weer een goede week geweest voor de hypotheekrente.

De rente is weer tot een nieuw dieptepunt gedaald en dat is heel gunstig voor iedereen die een huis wil kopen of zijn bestaande hypotheek wil herfinancieren.

Met deze lage rente is het een geweldige tijd om je op de huizenmarkt te begeven of om geld te besparen op je maandelijkse betalingen door te herfinancieren.

Als je een huis wilt kopen, is het nu een goed moment om rond te kijken en de tarieven te vergelijken. En als je overweegt om te herfinancieren, dan is het nu tijd om te handelen.

Het is onwaarschijnlijk dat de rente voor altijd zo laag blijft, dus wacht niet te lang. Praat vandaag nog met een hypotheekprofessional om meer te weten te komen over je opties.

Hypotheekrente en afsluitkosten.

Nu de hypotheekrente blijft dalen, wordt het steeds aantrekkelijker om een huis te kopen. Niet alleen zijn de prijzen betaalbaarder, maar je kunt ook een lage rente krijgen en besparen op de afsluitkosten.

Als je overweegt om een huis te kopen, is het nu een goed moment om met een hypotheekverstrekker te praten en de tarieven te vergelijken. Met tarieven die historisch laag zijn, kun je misschien een aanzienlijk bedrag besparen tijdens de looptijd van je lening.

De hypotheekrente in de Verenigde Staten is deze week verder gedaald en bereikte nieuwe dieptepunten die in bijna drie jaar niet meer zijn voorgekomen.

Het gemiddelde tarief voor een hypotheek met een vaste rente van 30 jaar daalde van 3,55% vorige week naar 3,49%, volgens hypotheekbedrijf Freddie Mac. Dit is het laagste tarief sinds april 2016.

Een hypotheek met een vaste rente van 15 jaar bereikte ook een nieuw dieptepunt met een gemiddelde van 2,79%.

De voortdurende daling van de hypotheekrente is zeer gunstig voor zowel huizenkopers als huiseigenaren. Lagere rentes betekenen lagere maandelijkse betalingen, waardoor het makkelijker wordt om een huis te betalen. En voor degenen die al een huis hebben, betekenen lagere tarieven dat herfinanciering betaalbaarder is.

Als je overweegt om een huis te kopen of te herfinancier Dalende hypotheek en, dan is dit een geweldige tijd om het te doen. De hypotheekrente is nog steeds historisch laag, dus je kunt een geweldige deal krijgen voor een nieuw huis of geld besparen op je bestaande lening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader